Відбивні з кабачка

Відбивні з кабачка

Відбивні з кабачка

Відбивні з кабачків

Я не буду приводити кількість використаних продуктів т.к. вважаю, що в даному блюді це зробити практично неможливо.

ПРИГОТУВАННЯ:

Очистіть кабачок від шкірки і наріжте уздовж на пластинки товщиною близько 1 см.

Дуже акуратно, без зайвих зусиль відбийте нарізані пластинки. Не перестарайтеся!

Для панірування вам знадобляться борошно, збите вилочкою з невеликою кількістю молока яйце і натертий на крупній тертці вчорашній зачерствілий білий хліб. Збите яйце обов’язково дуже добре підсолити. За правилами потрібно, щоб яєчна суміш була смаку морської води, тобто дуже солона.

Відбиті кабачкові пластини при бажанні ви можете посипати улюбленими спеціями або натерти часником.

Обваляйте кабачки в борошні.

Потім занурте у збите яйце.

Обваляйте в хлібних крихтах. Ущільните хлібну паніровці руками.

Складіть запаніровані кабачки на тарілку і приберіть в холодильник на 20 — 30 хвилин. Таке витримування в холодильнику необхідно для того, щоб панірування при обсмажуванні не відвалилася.

Обсмажте відбивні на суміші рослинного і вершкового масел до рум’яної скоринки. Обсмажуйте на середньому вогні т.к. хлібна паніровка дуже легко горить.

Я люблю такі відбивні поливати сметанкою з часничком. А втім, вони в будь-якому розкладі смачні.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!