САЛАТ З мариновані гриби із зеленим горошком

САЛАТ З мариновані гриби із зеленим горошком

САЛАТ З мариновані гриби із зеленим горошком

200 г грибів, 1 склянка зеленого горошку, 2 кислих яблука, 1 варене яйце, 3 ст. ложки майонезу, 2 ст. ложки сметани, цукор, солодкий червоний перець.

Гриби нарізати часточками. Яблука потерти на крупній тертці. Підготовлені продукти змішати із зеленим горошком і заправити майонезом, сметаною і цукром.

Салат викласти в миску, посипати рубаним яйцем, зверху прикрасити кружечками червоного перцю.

САЛАТ З ГРИБІВ З СОУСОМ

100 г грибів, 1 ст. ложка рослинної олії і 2 ст. ложки соусу.

Свіжі гриби перебрати, очистити, промити в друшляку і дати стекти воді. Нарізавши скибочками (печериці скропити оцтом, щоб не потемніли), опустити в підсолений окріп і зварити. Потім гриби вийняти з води, остудити, викласти в миску, посипати сіллю, зеленню і меленим перцем, скропити лимонним соком і рослинним маслом, перемішати.

Викласти в салатник, полити соусом і прикрасити зеленим листям салату. з я приготування соусу готовий майонез перемішати _ ст. ложками готової гірчиці, додати 1 ст. ложку Елко нарізаної зеленої цибулі, покласти за смаком цукор і сіль.

САЛАТ З солоних грибів І ОВОЧІВ

100 г грибів, 35 г огірків, 30 г цибулі, 75 г картоплі, 35 г буряка, 30 г моркви, 45 г капусти, 25 г масла, 6 г цукру.

Добре промиті гриби і солоні огірки нарізати скибочками. У підсоленій воді відварити в шкірці картоплю і моркву. Буряк відварити без солі. Овочі охолодити, очистити і нарізати скибочками.

Цибулю нарізати півкільцями. Свіжу білокачанну капусту дрібно нарубати. Підготовлені продукти заправити олією, цукром, посолити і всі разом добре перемішати.

Салат викласти в салатник, прикрасити зеленню (попередньо посипавши чорним перцем).

САЛАТ З ГРИБІВ І свіжої риби

150 г маринованих грибів, 2 риби, 1 склянка зеленого горошку, 4 ст. ложки майонезу, 1 варене яйце, 1 корінь петрушки, 1 морква, 1 цибулина, 1 чайна ложка гірчиці, 5 горошин чорного перцю, сіль, лавровий лист, зелень петруш-. ки.

Овочі, коріння і спеції опустити в підсолений окріп. Через 15-20 хвилин у відвар покласти очищену і випотрошену рибу, варити до готовності. Рибу остудити, видалити кістки, філе дрібно посікти. Гриби нарізати часточками, змішати із зеленим горошком і рибою, залити майонезом.

Прикрасити рубаним яйцем і зеленню петрушки.

ПОМІДОРИ, ФАРШИРОВАНІ САЛАТОМ З ГРИБІВ

150-200 г салату з грибів, 3-4 помідори, 1 круте яйце, зелень, порошок базиліку, сіль.

Тверді червоні помідори вимити, зрізати кришечки, чайною ложкою вийняти зав’язь і посипати всередині сіллю і порошком базиліка. Заповнити помідори салатом з грибів, прикрасити кожен помідор рубаним яйцем і зеленню, увіткнути пучок листя петрушкі.Срезанной кришечкою закрити так, щоб була видна начинка. Розкласти на плоскій тарілці і прикрасити листям салату і редискою.

ПОМІДОРИ, ФАРШИРОВАНІ ГРИБАМИ

100 г грибів, 240 г томатів, 30 г рослинної олії, 1 яйце, 15 г сухарів.

У міцних дрібних помідорів зрізати гострим ножем верхівку і вийняти серцевину. Свіжі гриби відварити Х4 минути!), Процідити, влучно порубати, посолити і тушкувати з рослинним маслом до готовності. Потім доба-пити в гриби дрібно нарубані круте яйце, подрібнену зелень. Суміш посипати чорним перцем, посолити і добре перемішати.

Готовим фаршем наповнити помідори, укласти на сковороду, прикрити їх зрізаними верхівками, посипати меленими сухарями, побризкати олією і запекти в духовці. Подати охолодженими, посипавши нарізаною зеленню.

Грибну суміш В СМЕТАНЕ (угорська кухня)

1 кг грибів, 50 г вершкового масла, 2луковіци, 350 г сметани, сіль, перець, петрушка.

Свіжі гриби різних видів (підберезники, печериці, лисички) промити, нарізати тонкими скибочками. Злегка підсмажити в олії ріпчасту цибулю, додати до нього підготовлені гриби, залити сметаною, посолити, приправити червоним перцем, дрібно нарізаною петрушкою і тушкувати на слабкому вогні. Коли сік досить увариться, заправити гриби борошном і знову довести до кипіння.

Подавати з яєчнею і грінками.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!