Сацебелі на курячому бульйоні

Сацебелі на курячому бульйоні

Сацебелі на курячому бульйоні

Сацебелі — гострий і пікантний кавказький соус, який подають до м’яса і птиці. Готується на основі курячого бульйону, томатної пасти, кінзи, часнику і спецій. Сацебелі на столі завжди доречний. далі

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина гаситься протягом двох годин з овочами, завдяки чому м’ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м’яким. далі

Шулюм з баранини на багатті 1.0

На Кавказі традиційною їжею пастухів є шулюм — наваристий і неймовірно смачний суп, приготований з баранини, овочів і зелені, на мій погляд, відмінне блюдо для виїзду на природу з друзями. далі

Шулюм з яловичини

Шулюм — це таке кавказьке перше блюдо, що готується в казані. А ми зробимо шулюм з яловичини в домашніх умовах, а дим багаття замінимо копченостями. Дуже смачно і ситно, рекомендую. далі

Кавказька аджика 2.5 1

Така аджика — одна з найпопулярніших приправ на Кавказі, її додають до м’ясних, рибних і овочевих страв. Готується вона гранично просто і в цьому рецепті я детально розповім вам, як її зробити. далі

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!