Приготування голубців овочевих

Приготування голубців овочевих

Приготування голубців овочевих, дієтичних порадує тих, хто «б’ється» щосили за струнку фігуру! В нерівній боротьбі із зайвою вагою пароварка нам в допомогу для приготування яскравих голубців!

Самі поки займемося начинкою. Тут особливо не мудрим, швиденько нарізаємо все кубиками. Єдине побажання, не сильно крупно ріжте. Інакше процес затягнеться.

Тепер овочі треба згасити на овочевому бульйоні. Капелька масла все ж не завадить. Якщо готового бульйону немає, не питання, проблема вирішується на раз-два.

Сміливо замінюйте простою водою. І нехай все кипить і випаровується хвилин 5 -10. В кінці додаємо підсилювачі смаку – сіль, оцет і сушений базилік .

Як тільки овочева маса дійде до напівготовності (підсмажувати НЕ треба!), дістаємо капустяне листя. На кожен викладаємо по дві столові ложки овочевої суміші. І звертаємо конвертик. А зараз цибулю-порей в якості «сургучною друку». Обшпарте його і розділіть на тонкі стрічки. Зав’язуємо елегантний бантик і відправляємо овочевий «привіт» в пароварку.

Готуємо хвилин 20-25. Орієнтуйтеся на готовність капусти.

Під час Великого посту ВИКЛЮЧИТИ!

Ну, і поки наші субчики – голубчики паряться, давайте зробимо сметанний соус. У союзі з ним голубці просто незрівнянні! Соус робиться миттєво.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!