Крем для прикраси тортів

Крем для прикраси тортів

Крем для прикраси тортів

жовтки 2 шт

сл. масло 150 г

Приготування:

Налийте воду в невелику каструльку, доведіть до кипіння, зніміть з вогню і насипте цукровий пісок. Поставте назад і обережно нагрівайте, поки цукор не розчиниться. Уварите на великому вогні до консистенції сиропу.

Приготування:

Молоко довести до кипіння, додати цукор і ванільний цукор.

Варити приблизно 15 хвилин на повільному вогні (помішуючи, що б не пригоріло).

Поки сироп вариться, збиваємо яйця спочатку на повільній, потім на великій швидкості — приблизно 7-8 хвилин.

Знімаємо молочний сироп з вогню і, не перестаючи збивати яйце, вливаємо молочний сироп тонкою цівкою.

Тепер наливаємо цю суміш в каструлю трохи побільше ніж та, в якій варили сироп, так як маса при закипанні піниться.

При постійному помішуванні доводимо масу до кипіння, зменшуємо вогонь і на слабкому вогні (при постійному помішуванні) варимо ще хвилин 5-7.

Масу охолоджуємо до кімнатної температури.

Збиваємо дочиста вершкове масло кімнатної температури.

Додаємо невеликими порціями охолоджену масу, при цьому не перестаючи збивати.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!