Як варити квасолю в мультиварці

Як варити квасолю в мультиварці

Як варити квасолю в мультиварці

У цій статті розповім і покажу фото про те, як варити квасолю в мультиварці і яким корисними властивостями вона володіє.

Багато господинь не надто люблять готувати цей продукт через те, що квасоля може викликати посилене газоутворення в кишечнику.

Як же поєднати її корисність і не стати жертвою неприємних відчуттів в животі?

Вихід досить простий, якщо позбутися причини, що викликає ці неприємності.

Для цього, потрібно всього лише за раніше, до того як варити, замочити квасолю на 7-8 годин у воді, найзручніше це зробити на ніч, а потім просто злити цю воду.

Нам знадобиться:

  • квасоля-2 мульти / склянки
  • вода-8-10 мульти / склянок
  • соль-2 ч.л. або за смаком.
  • квасоля в мультиварці

    Після замочування квасолю збільшується в розмірі в 3 рази, тому води потрібно налити відповідно більше.

    При замочуванні у воду йдуть саме ті речовини, які викликають посилене газоутворення в кишечнику, слив цю воду і промивши квасоля, ми позбудемося них.

    Квасоля при правильному приготуванні є дієтичним блюдом.

    У ній міститься велика кількість мінералів, а за складом білка вона близька до м’яса і риби, які до того ж дуже легко засвоюються нашим організмом. Не дарма її вважають хорошим замінником м’яса.

    У складі квасолі багато заліза, що сприяє кращому кровотворення і підвищенню імунітету.

    Сірка, у складі квасолі допомагає впорається з шкірними захворюваннями, проблемами з бронхами та інфекціями кишечника.

    Далі складаємо квасоля в ємність мультиварки.

    квасоля в мультиварки филипс

    Заливаємо чистою водою.

    Можна брати як гарячу так і холодну воду.

    Виставляємо режим рагу / гасіння на 1 годину і після закінчення цього часу відкриваємо і дивимося наскільки готова наша квасоля.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!