Інгредієнти для приготування страви «Вишневий кисіль з ківі»:

Інгредієнти для приготування страви «Вишневий кисіль з ківі»:

Інгредієнти для приготування страви «Вишневий кисіль з ківі»:

— одне ківі;

— 10 ягід вишні;

— чиста фільтрована вода;

— картопляний крохмаль 2 столових ложки;

— цукровий пісок 3 столових ложки.

  Рецепт приготування вишневого киселю з ківі:

Для початку ківі добре вимиємо, потім очистимо від шкірки і наріжемо на кружечки. Потім складаємо його в каструльку і товкачем добре розтираємо в пюре. В іншу каструльку через марлю зціджуємо сік.

А якщо залишиться трохи ківі приготуйте ніжний і смачний десерт з ківі.

Залишилася м’якоть викладаємо назад в каструльку і заливаємо фільтрованої водою, в кількості 500 мл. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипіла, кладемо в каструлю ягоди вишні, які також спочатку промиваємо. 4

Додаємо в каструлю дві столові ложки цукру і добре розмішуємо. Варимо протягом 7 хвилин на середньому вогні. Слідкуйте.

Щоб рідина не сильно кипіла.

Тим часом приготуємо крохмаль. Дві столові ложки крохмалю заливаємо холодною очищеною водою. Добре розмішуємо.

Коли компот зварився, проціджуємо його через марлю. Щоб позбавитися від м’якоті, яка в киселі нам не потрібна.

Ставимо компот назад на вогонь і доводимо до кипіння. Як тільки компот закипів, вливаємо в нього крохмаль, не забуваючи при цьому постійно заважати, щоб кисіль не почала пригорати.

Додаємо ще одну столову ложку цукру.

Виливаємо в каструльку віджатий раніше сік з ківі. І вимикаємо вогонь. Так ми збережемо всі вітаміни з ківі. Щоб кисіль з вишні, поки буде остигати, що не покрився скоринкою, накриваємо його щільною кришкою.

Кисіль з вишні подаємо в охолодженому вигляді, зверху прикрасивши ягодою вишні або шматочком ківі.

Смачного!

Вишневий кисіль на крохмалі рецепт

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!