Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою та сиром — смачна міні-піца …

Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою та сиром - смачна міні-піца ...

Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою та сиром — смачна міні-піца, рецепт з фото

Доброго часу доби всім читачам блогу «Снеданіе». Сьогодні я хочу розповісти вам, як можна швидко і смачно приготувати найбільш затребувану у всіх, практично, людей закуску — це гарячі бутерброди в духовці з ковбасою та сиром.

Бутерброди люблять усі — дорослі, діти, чоловіки, жінки. Це універсальна їстівна штука, бутерброд можна приготувати на швидку руку, коли потрібно по-швидкому перекусити, а можна перекрутити і зробити з банального бутерброда витончену закуску для святкового застілля.

Сьогодні я хочу запропонувати вам щось середнє між найпростішим перекусом і деяким «збоченням», І приготувати гарячі бутерброди в духовці з ковбасою та сиром, майже міні-піцу. Такі бутерброди виходять зверху дуже смачними і соковитими, а знизу, навпаки, хрусткими. Ну, а якщо все таки вирішите спробувати, не робіть менше, ніж на два батони, інакше ваші домашні поб’ються через них. Мої, наприклад, б’ються)))

Отже, гарячі бутерброди в духовці з ковбасою та сиром, рецепт з фото:

Інгредієнти

    батон в нарізці — 2 шт.))) Ковбаса, шинка, сосиски (загалом, що є в наявності) — 250-300 гр помідори — 2-3 шт. сир будь (але не плавлений) — 100-150 гр зелена цибуля або будь-яка інша зелень — 20 гр (невеликий пучок) майонез — 1-2 ст.ложки рослинне масло — небагато, щоб змастити деко

Спосіб приготування

Дрібно кришимо все колбасно-сосисочні інгредієнти в глибоку миску. Для цих бутербродів підійде все, що залишилося в холодильнику, якщо скомбінуєте, наприклад, напівкопчену ковбасу з сосисками або з копченим м’ясом або куркою, вийде навіть смачніше. У мене був залишок копченого карбонату, трохи напівкопченою ковбаси і кілька сосисок.

Додаємо до ковбаси дрібно порізані кубиками помідори. Якщо помідори м’ясисті, можна їх взяти 3 штуки, а якщо, навпаки, більш соковиті, вистачить двох.

Дрібно шаткуємо зелень, додаємо до ковбаси і помідорів. Я зазвичай додаю дрібно порізану зелену цибулю, але можна зробити і з петрушкою, теж дуже смачно. А взагалі, зелень можна додати на будь-який смак, тут кому що більше подобається.

Трьом на крупній тертці сир.

Заправляємо майонезом і перемішуємо. Майонезу багато класти не потрібно, інакше від дуже рідкої начинки розмокне булка. Якщо помідори дали багато соку, майонезу покладіть поменше, загалом, регулюйте густоту начинки, щоб не вийшла каша.

  • Час приготування: 25 хвилин

Тепер найцікавіше:

  • Деко трохи змащуємо рослинним маслом. Можна взагалі масло не використовувати, якщо деко має антипригарне покриття, але я за звичкою все одно змащую. Мені здається, так смачніше.
  • На шматки булки ложкою накладаємо начинку, рівномірно розподіляючи по всьому шматку.
  • Майбутні бутерброди укладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку приблизно на 7-8 хвилин при температурі 200 градусів.
  • У мене духовка електрична, тени зверху і знизу, тому мені вистачає цього часу, але, пам’ятаючи по минулому досвіду, коли користувалася газовою плитою і духовкою, в газовій духовці ставила деко з такими гарячими бутербродами на середній вогонь і на самий верх, на 12- 15 хвилин, якраз вистачало підрум’янитися низу і схопитися сиру в начинці.

    Виходить така своєрідна міні-піца-мікс, дуже-дуже смачна. Спробуйте обов’язково! Головне, зробити гарячих бутербродів в духовці з ковбасою та сиром відразу багато, і тоді Батьківщина вас не забуде!

    Смачного!

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!