Дуже подобається робити гарячі бутерброди в духовці за 5 хв.

Дуже подобається робити гарячі бутерброди в духовці за 5 хв.

Дуже подобається робити гарячі бутерброди в духовці за 5 хв.

Гарячі бутерброди

Хліб, помідори, шинка, сир, майонез.

Хліб, цибуля ріпчаста, сайра в олії, майонез, сир.

Хліб, солоний огірок, відварене яйце, шпроти, майонез, сир.

Хліб змащуємо майонезом, зверху укладаємо кружечки помідорів, потім скибочку шинки і сир.

Хліб змащуємо майонезом, зверху укладаємо цибулю, порізану півкільцями, потім шматочки сайри і сир.

листя салату

Нарізати шинку скибочками, змастити з одного боку гірчицею, обсмажити на сковороді з вершковим маслом. Одночасно нарізати тонкими скибочками хліб і обсмажити його. Розкласти салат на хліб, зверху укласти скибочки шинки, посипати шинку рубаною зеленню

4-5 ч. Л. майонезу

сіль, зелень кропу

Хліб намазати маслом і злегка підсмажити з обох сторін. Огірки нарізати скибочками, яйця — кружальцями. На приготований хліб спочатку покласти 2-3 кружечка яєць, посолити, змастити майонезом, потім 2-3 скибочки огірка.

Кожен бутерброд прикрасити зеленню.

Збити в тарілці 2 жовтки, влити молока і розмішати. Сир натерти на тертці. Скибочки хліба вмочити в приготоване молоко і викласти на сковороду, змащену маслом, а зверху посипати тертим сиром. Сковороду накрити кришкою, поставити на вогонь і смажити до тих пір, поки сир не розплавиться

Бутерброд з сосисками і яйцями

1 яйце

На один кінець злегка підсмаженого або намазаного маслом довгастого шматка хліба покласти лист салату так, щоб він трохи звисав. Підсмажити глазунью. Очистити сосиску (сардельку) від оболонки, розрізати її вздовж і злегка обсмажити на олії.

Підсмажені половинки сосиски укласти уздовж хліба на лист салату. На один кінець сосиски укласти глазунью, а на іншій — трохи тертого хрону.

120 г маринованих грибів

2-3 яйця

пучок редиски

Яйця відварити, охолодити, очистити і порізати уздовж. Хліб злегка підігріти в тостері. Сир натерти на дрібній тертці і змішати його з майонезом. Редис обробити і нарізати тонкими кільцями.

На підігрітий хліб нанести невеликий шар майонезу з сиром, потім покласти редис, зверху 2-3 яєчних колечка.

"Яєчня в батоні"

3-4 яйця

сіль

спеції

зелень

З середини батона вийняти м’якуш так, щоб вийшло щось на зразок кошички, розбити в вийшла ямку яйце, посолити, додати спеції і зелень, поставити в духовку.

Використовуючи булочки для сендвічів, виходить закритий бутерброд з яєчнею. За смаком можна додати шматочок вареної ковбаси.

Гарячі бутерброди зі шпротами

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!